• Het-Kofschip-10
  • De-Reede-3
  • Het-Kofschip-9
  • De-Reede-15

MR

MR staat voor de medezeggenschapsraad van Het Baken. De MR bestaat uit 8 gekozen leden en de directeur als adviseur. De gekozen leden zijn vier teamleden en vier ouders. De MR overlegt met de schooldirectie over beleidszaken die bestuur, school, personeel, leerlingen en/of ouders aangaan. De MR werkt volgens een medezeggenschapsreglement. Van elke vergadering wordt een kort verslag op de website en in het Scheepsjournaal geplaatst. Het laatste verslag vindt u hier (notulen van 24-11-2020 geplaatst op 15-01-2021).

Onze MR is ook vertegenwoordigd in een Gemeenschappelijke MR, waarbinnen alle scholen van CPOV vertegenwoordigd zijn. Ook van deze raad wordt een kort verslag na elke vergadering beschikbaar gesteld. De laatste notulen vindt u hier (notulen van maart t/m juli 2020 geplaatst op 06-10-2020).

Ouders kunnen hun vragen en wensen aan de MR per e-mail versturen. Het centrale e-mailadres van de MR is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.