• Het-Kofschip-10
  • De-Reede-3
  • Het-Kofschip-9
  • De-Reede-15

Welkom ouders!

Als school vinden we het belangrijk dat ouder(s) worden betrokken bij school. Wij geven in alle gevallen de voorkeur aan het directe contact tussen school en ouders, zeker als het gaat over uw kinderen.

U wordt door middel van onze nieuwsbrief 't Scheepsjournaal, de website en via de ouderapp "Parro" (Informatie Parro) op de hoogte gehouden van het reilen en zeilen op Het Baken. In het ouderportaal van ParnasSys vindt u de activiteiten voor dit schooljaar, contactgegevens, kunt u het rapport voor groep 3 t/m 8 digitaal inzien. Ook kunt u hier de noodnummers aanpassen.  Meer informatie over het ouderportaal leest u hier: Ouderportaal ParnasSys
Hieronder vindt u een tweetal brieven met algemene informatie voor het schooljaar 2019-2020 en informatie over de gymlessen in 2019-2020.

We stellen ouderhulp zeer op prijs en we betrekken u graag bij allerhande activiteiten. Mocht uw hulp nodig zijn bij activiteiten of andere zaken dan laten we u dat weten. Daarnaast proberen wij zo goed mogelijk te communiceren over allerlei activiteiten in en om de school.

Mocht u vragen hebben maak dan een afspraak met de directeur of met de leerkracht van uw zoon of dochter!